tag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post1963106313987132794..comments2024-03-27T05:06:10.870-07:00Comments on Kulinarna Mania: 21. Tarta karmelowokrówkowa z truskawkami.Kulinarna Maniahttp://www.blogger.com/profile/04285764350880180171noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post-487196937843728152012-06-21T12:25:12.325-07:002012-06-21T12:25:12.325-07:00masa karmelowa jest zdecydowanie obłędnie pyszna, ...masa karmelowa jest zdecydowanie obłędnie pyszna, a do tego stanowi wdzięczny materiał w kuchni - idealna z muesli, z pieczonymi bananami, jako wkład do mazurka, z dmuchanym ryżem. Bajka! :)Kulinarna Maniahttps://www.blogger.com/profile/04285764350880180171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post-2306859727136834122012-06-21T12:08:30.665-07:002012-06-21T12:08:30.665-07:00to musi być rozkosz dla podniebienia:D:D:D wygląda...to musi być rozkosz dla podniebienia:D:D:D wygląda wspanialeAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post-408240635552116192012-06-21T08:07:07.913-07:002012-06-21T08:07:07.913-07:00Ta masa karmelowa to musi być coś obłędnie pyszneg...Ta masa karmelowa to musi być coś obłędnie pysznego.. i do tego truskawki.. pycha!Breniahttp://kuchniabreni.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post-70820412234079084822012-06-21T07:41:10.740-07:002012-06-21T07:41:10.740-07:00Kiedyś pierwszy dzień lata kojarzył się z początki...Kiedyś pierwszy dzień lata kojarzył się z początkiem wakacji... i zaczynało się to niecierpliwe odliczanie dni do wolnego, do wyjazdów kolonijnych, do siedzenia do wieczora i spania do południa... ;) a pomysł na tartę bardzo fajny, uwielbiam smak krówki i toffiOlahttps://www.blogger.com/profile/16512844499640756385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8154620974474864832.post-8489643616630161182012-06-21T07:01:28.630-07:002012-06-21T07:01:28.630-07:00Pysznie wygląda, pozdrawiam :)Pysznie wygląda, pozdrawiam :)Samanthahttp://kulinarnyblogsamanthy.comnoreply@blogger.com